Venituri - cum pot castiga mai mult

Cursuri de calificare online

document notesPentru a-ti creste sansele de angajare pe piata munci sau pentru a avea acces la un loc de munca mai bine platit ai nevoie de calificari suplimentare. Atunci cand esti somer sau veniturile tale sunt extrem de limitate si nu-ti poti permite sa platesti pentru diverse cursuri de calificare si nici cursurile gratuite de la Agentia teritoriala deocupare a fortei de munca nu sunt corespunzatoare cerintelor tale atunci iti poti indrepta atentia catre cursurile online. Desi majoritatea acestor cursuri nu ofera o diploma importante sunt cunostintele si deprinderile invatate, dat fiind numarul mare de „diplome platite” angajatorii prefera de cele mai multe ori sa testeze singuri abilitatile candidatilor si sa se bazeze pe certificatele prezentate de candidati. Chiar daca entru calificarea pe care ti-o doresti ai nevoie de un certificat de calificare urmand cursurile online si gratuit ai posibilitatea sa platesti duar taxele pentru nivelele superioare sau pentru examen si sa obtii diploma sau atestatul corespunzator.

Oferta de cursuri grtuite in limba romana este destul de limitaIata iata cateva site-uri unde poti gasi cursul pentru calificarea dorita: Cursuri Online GratuiteE-cursuri sau Centrul Pilot de Asistare Online.

Multe universitati si organizatii de renume ofera cursuri gratuite online mai multe detalii bine organizate poti gasi aici , dar din pacate, pentru unii, majoritatea sunt in limba engleza. Daca nu ai cunostintele de limba straina necesare pentru urmarea unui curs nu te descuraja poti incepe prin a invata limba respectiva si sa obtii un atestat pentru cunoasterea limbii respective de exemplu cu ajutorul: Eduk, Academia de Engleza sau Fundatia Dan Voiculescu.

 

Copiii - cum ii invat lectia banilor

package_games_kids

Astazi copii sunt expusi la mai multe gadget-uri, haine, jucarii toate mai promovate ca niciodata. Cum pot parintii din ziua de azi sa ii pregateasca pe copii lor sa devina consumatori prudenti si sa-si administreze banii responsabil?

Read More

Idei - cum pot sa economisesc

recycle_bin_full

Cel mai bun mod de a economisi bani este de ai cheltui intelept. A face economii nu inseamna sa renunti la a-ti trai viata fericit, poti face economii marunte care te vor elibera de stresul datoriilor si iti ofera tie si familiei tale mai multe momente fericite.

Read More

Venituri - cum pot castiga mai mult

coins

Ca sa ai bani sa cheltuiesti si sa economisesti mai intai trebuie sa ii castigi. Venitul tau e important iar acesta este legat atat de educatia, aptitudinile si deprinderile pe care le ai cat si de modul in care le "vinzi" pe piata fortei de munca.

Read More

Top